bcc پوست چیست؟
bcc پوست یا کارسینوم سلول بازال نوعی سرطان پوست است. کارسینوم سلول بازال در سلولهای ...
با پیشرفت علم پزشکی روشهای مختلفی برای به تعویق انداختن روند پیری ابداع و مورد استفاده قرار گرفته شده است. بشری که دوست دار زیبایی است و از کم شدن آن احساس ناراحتی میکند توانسته با استفاده از روشهای مختلف پزشکی این جوانی را حفظ کند و یا با روشهای مختلف آن را به پوست خود بازگرداند. پیری پوست و بروز چین و چروک و افتادگی روی از آن مواردی است که هم ...
با پیشرفت علم پزشکی روشهای مختلفی برای به تعویق انداختن روند پیری ابداع و مورد استفاده قرار گرفته شده است. بشری که دوست دار زیبایی است و از کم شدن آن احساس ناراحتی میکند توانسته با استفاده از روشهای مختلف پزشکی این جوانی را حفظ کند و یا با روشهای مختلف آن را به پوست خود بازگرداند. پیری پوست و بروز چین و چروک و افتادگی روی از آن مواردی است که همهی انسانها با افزایش سن با آن رو برو خواهند شد که دلیل این امر نیز کاملاً مشخص است. علاوه بر آسیب عوامل بیرونی و محیطی، تغییراتی که در بدن افراد شکل میگیرد سبب ایجاد این موارد خواهد شد.
مهمترین عامل کاهش زیبایی و جوانی پوست به کلاژنهای آن بستگی دارد. کلاژنهایی که در بافت پوست تولید میشوند با حفظ انعطاف پذیری خود میتوانند از افتادگی، چین و چروک و بسیاری از مشکلات پوستی جلوگیری کنند. اما این واقعیت غیرقابل انکار است که با افزایش سن به خصوص بعد از سنین ۲۵ سالگی روند کلاژن سازی به شدت کاهش مییابد و این امر رفته رفته اثر خود را روی پوست نشان خواهد داد.
هایفوتراپی روشی نوین، کم تهاجم، بدون درد و خونریری برای لیفت و جوانسازی صورت محسوب میشود. این روش نوین در سالهای ۲۰۰۸ برای از بین بردن تودههای سرطانی استفاه میشد که بعداً با گذشت زمان اثرات مثبت آن روی پوست نیز مورد توجه پزشکان قرار گرفت و امروزه به عنوان یکی از روشهای جدید جوانسازی پوست و از بین بردن چین و چروک آن بشمار میرود. در این روش از متمرکز کردن امواج فراصوت توسط دستگاهی مخصوص و تاباندن آنها روی پوست استفاده میشود. این امواج با نفوذ به لایههای سطحی پوست که کلاژن در آنها تولید میشود و با تحریک کلاژن سازی پوست، چین و چروک آن را کاهش داده و سبب افزایش جوانی و زیبایی آن خواهند شد.
هایفوتراپی را میتوان روش جایگزین و ایمنی برای جراحی و لیفت صورت دانست که این روش توانسته روی بسیاری از مشکلات پوستی اثرگذار باشد. این مشکلات عبارتند از:
علاوه بر موارد بالا از این روش میتوان برای بدن نیز استفاده کرد و در اغلب موارد این روش جدید و نوین توانسته پاسخگوی بسیاری از بیماریها و مشکلات پوستی مختلف باشد.
درست است که روشهای زیبایی میتواند زیبایی را به پوست شما بازگردانند اما هیچ کدام از آنها نمیتوانند پایداری دائمی داشته باشند و بعد از مدتی اثرات خود را از دست خواهند داد. مدت ماندگاری تمام روشهای جوانسازی پوست با توجه به ویژگیهای بدنی فرد و متابولیسم آن متفاوت است و میتواند از فردی به فرد دیگر متغیر باشد. در حالت کلی مدت ماندگاری این روش بین ۸ الی ۱۲ ماه است که در صورت انجام مراقبتهای لازم میتوان بیش از یک سال نیز شاهد اثرات این روش روی پوست خود بود.
هیچ یک از عملها و یا روشهای زیبایی نمیتوانند بدون عارضه باشند. البته که پزشکان سعی میکنند تا تمام موارد را کنترل کنند تا میزان عوارض آنها کاهش یابد اما هر کدام از روشهای زیبایی و جوانسازی پوست میتواند برای برخی از افراد عوارض خاصی نشان دهد. تورم، قرمزی و درد خفیف از عوارض کوتاه مدت و طبیعی استفاده از هایفوتراپی برای جوانسازی پوست است که بعد از چند ساعت تا چند روز کاملاً برطرف میشود. عوارض نادری مانند لخته شدن خون در ناحیهی درمانی، عفونت و یا خونریزی نیز وجود دارند که ممکن است برای برخی افراد رخ دهند. از این رو بهتر است در مراجعه به مراکز درمانی و کلینیکهایی که اینکار را برای شما انجام خواهند داد دقت کافی را داشته باشید.
هایفوتراپی ممکن است برای افرادی که دچار چین و چروک شدیدتری روی پوست و بدن خود هستند مناسب نباشد. برای افرادی که دارای سن بیشتر با چین و چروکهای بیشتری هستند توصیه میشود از روشهای دیگری برای درمان استفاده کنند. علاوه بر این موارد هایفوتراپی برای افرادی که دارای:
خوشبختانه هایفوتراپی از روشهای زیبایی است که شما بعد از مدت کوتاهی میتوانید اثرات آن را روی صورت خود احساس کنید. البته این بدین معنی نیست که شما بلافاصله بعد از پروسهی درمان آن را خواهید دید بلکه شما باید برای مشاهدهی نتایج نهایی ۶ الی ۱۲ هفته صبر کنید تا کلاژنهای داخل پوست شروع به بازسازی پوست شما کنند. اینکه شما به چند جلسه درمان نیاز دارید با توجه به نیاز شما و تجویز پزشک متخصص متفاوت است اما اغلب برای درمان پوست با این روش به یک جلسه درمان با حداکثر زمان یک الی یک و نیم ساعت زمان نیاز است.