رژیم غذایی بعد از کاشت مو
کاشت مو یکی از عملهای زیبایی میباشد که نیازمند انجام مراقبتهای ویژه قبل و بعد از ا ...
دیابت و یا همان بیماری قند میتواند مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد کند. یکی از این مشکلات و چالشها، عدم انجام کاشت مو برای این افراد است. خود این بیماری میتواند با از کار انداختن تعادل هورمونی بدن، سبب ریزش مو در افراد شود. درست است که امروزه کاشت مو یکی از بهترین روشهای افزایش تراکم موها و خلاصی از طاسی است اما برای بسیاری از افراد که دارای ب ...
دیابت و یا همان بیماری قند میتواند مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد کند. یکی از این مشکلات و چالشها، عدم انجام کاشت مو برای این افراد است. خود این بیماری میتواند با از کار انداختن تعادل هورمونی بدن، سبب ریزش مو در افراد شود. درست است که امروزه کاشت مو یکی از بهترین روشهای افزایش تراکم موها و خلاصی از طاسی است اما برای بسیاری از افراد که دارای بیماریهای خاص هستند این امکان وجود ندارد که از این روش بهره ببرند.
البته کاشت مو برای افراد دیابتی با شرایط ویژه و با رعایت اقدامات مراقبتی میتواند توسط پزشکان ماهر انجام گیرد. با ادامهی مطلب ما همراه باشید تا شما را با این موضوع بیشتر آشنا کنیم.
دیابت یک نوع بیماری مزمن میباشد که دو نوع دارد. در بدن هورمونهایی به اسم انسولین توسط پانکراس تولید میشوند که این انسولین تولید شده میزان قند خون در بدن را کنترل میکند. وقتی میگویند فردی به دیابت مبتلا شده است بدین معنی است یا انسولین کافی در بدن وی تولید نمیشود و یا انسولین تولید شده به سلولهای بدن نرسیده و این امر مانع از تجزیهی گلوکز میشود. همانطور که گفتیم دیابت ۲ نوع دارد که عبارتند از:
دیابت نوع ۱ : در این نوع بدن و یا همان پانکراس شما انسولین تولید نکرده و در نتیجه سلولها نمیتوانند گلوکز را تجزیه کنند.
دیابت نوع ۲: در این حالت پانکراس انسولین تولید میکند ولی بدن نمیتواند آن را به سلولها رسانده و گلوکز تجزیه نمیشود.
کاشت مو در افراد دیابتی با چالشها و مشکلات زیادی همراه بوده و میتوان گفت عملی پر ریسک میباشد. افراد دیابتی با مشکلات قند خون مواجه بوده و باید در هنگام عمل پیوند مو، قند خون این افراد بطور مداوم چک شده و بررسیهای لازم انجام شود. خود بیماری دیابت باعث ریزش مو در افراد شده و ممکن است این ریزش موها بعد از عمل نیز ادامه پیدا کرده و سبب ریزش موهای کاشت شده نیز شود.
کاشت مو در افراد دیابتی باعث به خطر افتادن سلامتی افراد شده و باید توسط پزشکانی ماهر و متخصص انجام گیرد. یکی از ویژگیها و مشخصات بارز در افراد دیابتی، دیر ترمیم شدن زخمها میباشد. به همین دلیل کاشت مو که زخمهای زیادی در پی دارد، برای افراد دیابتی دارای عوارض زیادی است. نمیتوان بطور قاطعانه گفت که افراد دیابتی نمیتوانند کاشت مو انجام دهند و یا کاشت مو برای آنها مضر و خطرناک نیست.
پیوند مو برای این افراد با روشهای خاص و طول درمان متفاوت مانند FUT میتواند انجام گیرد. این روش در شرایطی انجام میشود که قند خون فرد بیمار از یک هفته قبل عمل تا یک ماه بعد آن در حد نرمال باشد. در ادامه به بررسی شرایط و نحوهی کاشت مو در افراد دیابتی میپردازیم.
دیابت نوعی بیماری مزمن بوده و درمان قطعی برای آن وجود ندارد. علاوه بر این، بیماری دیابت انواع مختلفی دارد و در هر فردی متفاوت است. به دلیل این که در هر نوع از این بیماری، شرایط فرد متفاوت بوده و داروهای مصرفی نیز فرق دارند، پروسهی کاشت مو نیز در هر نوع متفاوت میباشد.
همانطور که گفتیم انجام عمل کاشت مو برای تمامی بیماران دیابتی غیر ممکن نبوده و افراد میتوانند بنابه نوع بیماری خود پیوند مو انجام دهند. در این افراد پیوند مو با بقیهی افراد متفاوت بوده و عوارض زیادی نیز دارد. برخی از عوارض مهم کاشت مو در بیماران دیابتی که افراد باید قبل از پیوند با آنها آگاه شوند عبارتند از:
عمل کاشت مو با استفاده از روشهای مختلفی انجام میپذیرد که هر کدام از آنها نحوه و پروسهی درمان متفاوتی دارند. روش FUT یک راه حل مناسب برای بیماران دیابتی است. در این روش از بی حسی موضعی استفاده می شود و فرد حین عمل جراحی بیهوش نمیشود. در این حالت پزشک متخصص موها را با استفاده از ابزار حساس و دقیق از بانک مو جدا کرده و به محل مورد نظر کاشت میکند. در این روش زخم های خیلی کوچکی روی پوست سر ایجاد میشود که روند ترمیمشان نیز کوتاه مدت است.